Den här rulltårtan kan man variera på många sätt, i den här tillsatte jag chocolate kondenserad mjölk i smörkrämen.
Recept
3 ägg
2 dl socker
2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1/2 dl mjölk
Smörkräm
150 g rumsvarmt smör
1 dl florsocker
nästan 1 burk chocolate kondenserad mjölk ( efter smak)
Ugnsvärme 250°
Vispa ägg och socker pösigt. Sikta ner de torra ingredienserna.
Rör i mjölk.
Bred ut smeten i en långpanna med smort bakplåtspapper.
Grädda ca 5 min.
Stjälp upp kakan på ett bakplåtspapper med strösocker och kokos.
Dra bort pappret som kakan gräddats på.
Låt den kallna.
Vispa mjukt smör och florsocker, blanda i chocolate kondenserade mjölken och blanda väl.
Bred fyllningen på kakan och rulla ihop den.
Lycka till!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar